Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Profil autora

Sevendays
(profil autora)

Sevendays

ČEZ Prague Riverside Cross

Unikátní spojení mezi vodáckou a střeleckou disciplínou. V kombinaci vodního slalomu s biatlonové střelby se představí světová vodácká elita, chystající se na navazující SP v Troji a také osobnosti z jiných sportovních odvětví. Nenechte si ujít jedinečnou show přímo v srdci Evropy, v Praze.

Přijďte zažít atmosféru 5. ročníku naprosto unikátního a u veřejnosti velmi oblíbeného závodu ČEZ Prague Riverside Cross, který spojuje vodní slalom s biatlonovou střelbou. Akce se bude konat dne 29.5.2018 za každého počasí od 16:00 hodin.

Tento závod se stal divácky velmi atraktivní také díky lokalitě, kde se akce koná - na pražské Náplavce u Jiráskova mostu. Závod svým systémem head to head zaručuje divákům napínavost závodu až do konce, neboť pořadí se může během chvíle naprosto změnit. Do Prahy každoročně přijíždí světová špička ve vodním slalomu a závodu se účastní také další sportovní hvězdy napříč sportovním spektrem.







Komentáře k článku nevyjadřují názor majitele resp. provozovatele stránek, jejich obsah není upravován. Příspěvky však mohou být smazány, pokud budou vulgární, xenofobní, rasistické či budou v rozporu s právním řádem ČR.
Odkazy vkládejte bez "http://", jinak se váš příspěvek z důvodu ochrany proti spamu nezobrazí.

jméno
heslo


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio